RFHL Uppsala län

Öppet forum för problem med läkemedel.
Aktuellt datum och tid: mån 28 nov 2022, 20:51

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Besvara
Användarnamn:
Ämne:
Meddelandetext:
Skriv ditt meddelande här, det får inte bestå av fler än 60000 tecken. 

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;) :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
Textstorlek:
Textfärg
Alternativ:
BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är
Inaktivera BBCode
Inaktivera smilies
Inaktivera automatisk länkning av URL:er
Fråga
Skriv ner årtalet fjortonhundraåttiotvå i siffror.:
Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
   

Trådhistorik - "företagshälsa"
Författare Meddelande
  Inläggsrubrik:  Cool Air Quality Info  Svara med citat
To the people inquiring about folkes heating, air tech heating, york heating and cooling, heating and air service, wright heating and air, american standard heating and cooling, I highly recommend this top mini split ac repair & maintenance blog or heating cooling system, peachtree heating and air, furnace companies near me, dons plumbing and heating, best heating and cooling systems, heating repair services near me, alongside all this useful air quality site alongside all new boiler installation, bay heating and cooling, gas heater repairs near me, cascade heating and air, lba heating and cooling, heat pump cleaning, not to mention this high rated indoor air quality advice which is also great. Also have a look at this top rated hvac services link not to mention geothermal heating and cooling near me, bentleys heating and air, day and night heating and cooling, solutions heating and air, gas heater service, anytime plumbing and heating, not to mention this awesome air quality blog on top of clark's heating and air, alternative heating systems, allen heating and air, american standard heating and air conditioning, heating and cooling companies, tjs plumbing, on top of updated boiler repair & replacement advice which is also worth a look. I also recommend this high rated air duct cleaning url on top of ac tune up, heating and air units, central plumbing and heating, br plumbing and heating, family heating and air conditioning, chapman heating and air, not to mention this recommended air duct cleaning forum on top of furnace heat exchanger replacement, heating cooling near me, hvac professional, ground heating system, trent heating and air, ac and heating repair, alongside all updated boiler repair & replacement blog not to mention bell heating and cooling, high efficiency cooling & heating inc, andrews heating and cooling, modern heating, central heating repairs near me, hvac heating, which is also great. Finally, have a look at this useful cooling tips for good measure. Check more Best SEO Service Details 4_35bdf
Inlägg Postat: tis 04 okt 2022, 13:00
  Inläggsrubrik:  "företagshälsa"  Svara med citat
Måste bara berätta en liten historia som utspelade sej för några veckor sen. Jag hade fått genom företaget en tid till ett ställe som heter affärshälsan, för undersökning, vilket jag egentligen ite ger ett skit för, de provsvaren kan man få på vilken vårdcentral som helst. Men innan man skulle dit så skulle man fylla i ett formulär på kanske 4 sidor om tillstånd och hur man känner sej osv.

Detta gjorde jag som vanligt, men tänkte att nu skall jag fylla i exakt de rutor som motsvarar min hälsa och mitt tillstånd, sen skall jag på frågorna svara exakt hur jag känner mej. Sen lade jag till att jag mår piss och är svårt sjuk pgav utsättningsbesvär och abstinens av zoloft, vilket jag naturligtvis inte skulle ha nämnt(har de förresten inte ett skit med att göra) men det skrav jag att jag hade fått panikångest, dödsångest, extrem stresskänsla, muskelvär, slem i munnen, ledvärk, bröstsmärtor, ryggvärk, depression plus kanske ett femtiotal andra symtom, sveda, brännande hud mm, listan var i alla fall väldigt lång.

Då sitter så denna bitska tant och läser snabbt igenom papperet och säger sen helt iskallt och nonchalant: och vad får dej att tro att du skall sluta med de här tabletterna då??...jag sitter helt apatisk och tänker...vad är det jag hör, jag blir så paff at jag sitter och funderar på vad jag skall säga, måste svara..eeeeh..jag förstår inte riktigt vad du menar, tanten igen: ja vad får dej att tro att du skall sluta med de här tabletterna???

jag: men snälla lilla ingen vill väl mot sin vilja knapra i sej tabletter om man inte behöver det,,,tanten: ja, men det vet inte du.....

jag:_ jo men se det vet jag för jag fick de här zoloften när jag blev "utbränd" och gick in i väggen osv,,, men var absolut inte deprimerad eller så.. tanten igen: ja men det vet inte du, jag: jag vet väl fan om jag var deprimerad eller inte, jag har varit deprimerad tidigare och en depression innebär i regel att stämningsläget är nere i botten och i värsta fall vill man ta en pistol och skjuta sej, tanten: nehe du, så är det inte alls, du vet inte om du var deprimerad eller inte vid denna tidpunkten, läkaren vet bäst och du skall lyssna på auktoriteten.

en livlig dsikussion inleds(tar allt för lång tid att redogöra för här) jag förklarar vilket helvete jag gått igenom, alla akutbesök, alla tabletter, öppenpsyket som jag avfärdade som ett rent skämt io med att vi bara satt och pratade om väder och vind i kanske ett halvår, sen tyckte jag att det fick vara nog, när jag inte svarade på behandlingen.

Tanten säger: men det här har du fått helt fel för dej, du lider av vanföreställningar eller liknande, de här människorna är utbildade inom detta område, så du menar att du vet bättre än dem?? jag: ja, så kan man uttycka det, jag vet hur jag mår, hur jag har det, hur jag känner, ingen anna människa på denna planet vet hur jag känner inombords.

Kraftiga ordväxlingar utbryter igen, tanten tycker att jag har KRAFTIGA auktoritetsproblem och att jag är en besservisser som tror att jag kan göra hur som helst och hur jag vill, jag förklarar att ja, det kan du skriva upp i och med att mitt förtroende för psyket och så vidare nu är nerr under nollsträcket. Ordväxlingar utbryter och jag förklarar att jag vill barar bli av med skräpet som jag anser har förstört flera år nu av mitt liv.

Tanten: ja men vissa människor behöver de här medlen, jag: men fattar du inte vad jag försöker säga??? jag behöver det inte och har beslutat att jag skall slänga de i soporna om så krävs. Mer ordväxling och det hetter till rejält. jag går därifrån när diskussionen är över, och mår fruktansvärt dåligt.

Kommer till mitt arbete och får nästan en ångestattack, sen på kvällen håller jag på att bli galen av ilska och följande två dagar mår jag dåligt.

Alltså skall man lyssna på överhögheten för de VET vad som är bäst för oss, och vi skall fortsätta att ta dessa medel tills vi dör. även om det sker vi 100 års ålder, sen att man förklarar att man blivit tolerant mot tabletterna och blev dålig under medicineringen, vilket ju inte skall hända, det förekommer ju inte....: har jag aldrig hört talas om får man till svar.

Ibland undrar man om de inte borde ta dessa medel själva.... :idea:
Inlägg Postat: lör 14 maj 2005, 17:14

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010